Sárgarépás sütemény

 
Hozzávalók:
1 bögre darabos dió, 2 bögre barna liszt, 1 bögre mazsola, 1 bögre cukor, másfél dl olaj, 3 bögre reszelt sárgarépa, 1 csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 evőkanál fahéj, 4 egész tojás.
Elkészítés:
A tojást, cukrot habosra keverve, lassan az olajat, a lisztet, diót és a többi hozzávalót összekeverjük, utoljára a tormareszelőn reszelt sárgarépát adjuk hozzá. A tepsit zsírpapírral kibéleljük és forró sütőben kb. 40 percig sütjük. Fontos! Villapróbával ellenőrizzük, hogy megsült -e!
 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük