Hideg natúr gyümölcs leves

Hozzávalók:

2 db banán, 1 pohár málnaízű tejszínes joghurt, 1 csomag vaníliás cukor, kevés reszelt citromhéj, fahéj, őrölt édes kömény, szegfűszeg, 1 tojás sárgája, 2 púpozott evőkanál porcukor, 6 dl rostos, almaízű gyümölcslé

Elkészítés:

A tojássárgáját a porcukorral, joghurttal, a fenti fűszerekkel simára keverjük, továbbkeverve hozzáadjuk a gyümölcslevet, a megtisztított vékony karikákra vágott banánt. Összekeverjük, majd pár órára a hűtőbe tesszük. Csészében tálaljuk.

Tejjel is el lehet készíteni, de ekkor több cukrot adunk hozzá.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük