Tormás vegyes saláta

Hozzávalók:

1 üveg ecetes torma, 2 dl tejföl, 3 db sárgarépa, 3 db petrezselyem, 1 db zeller, 1 nagy alma, 1 csomag retek, 2 főtt kemény tojás, 20-25 dkg főtt sonka, só, bors, citromlé

Elkészítés:

A zöldségeket kevés vegetás vízben megpároljuk, majd kihűtjük. A tormát a tejföllel jól elkeverjük és az apróra vagdalt zöldségeket, főtt tojásokat, sonkát valamint a fűszereket hozzátesszük és jól összekeverjük. A hűtőben rövid ideig állni hagyjuk. Ha joghurttal készítjük, fogyókúrázóknak is kitűnő.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük