Miért előnyös egy fából készült polarizált napszemüveg?

polarizált napszemüveg

Amikor új napszemüveget választunk, csábító a legközelebbi bevásárlóközpontba menni és felvenni a legolcsóbb árcédulás szemüveget. A fa napszemüvegek – nemcsak mindenféle elegáns stílusban és színben kaphatók, hanem az igazi személyiségedet is megvilágítják.

A hírességek, mint például a Beyoncé is hordják őket a városban, ez egy olyan trend, amely következetesen felkeltette érdeklődését.

Ha aggódsz a környezet szennyezése miatt, nem vagy egyedül – még a divatiparban sem. A tudatosság elterjedt a legfontosabb környezetvédelmi kérdésekről, mint például arról, hogy mennyi műanyagot használunk el naponta. Még óceánjaink is tele vannak műanyaggal, amit a halak esznek meg, végül az emberek emésztőrendszereibe jut.

Ezzel szemben a fa nem károsítja a környezetet – a fa biológiailag lebontható, és ez egy természeti erőforrás. A fából készült napszemüveget forgalmazó cégeknek is vannak környezetvédelmi szempontból is érvényes politikáik. Itt van, ahol meg akarod csinálni a kutatásodat – győződj meg róla, hogy a megvásárolt cég nem használ veszélyeztetett, mérgező fát.

Mindaddig, amíg a vállalatok követik az etikai gyakorlatokat, jobban érezhetik magukat az árnyalatokban, ami önmagában is segíthet Önnek, hogy egy kicsit közelebb érezni magát a természethez.

Ezek a fa napszemüvegek nagyon könnyűek és egész nap viselhetik őket a strandon. Gyakran ezeknek a szemüvegeknek is vannak csuklópántjai, amelyek a helyükre kattannak és a különböző arcméretekhez és alakzatokhoz igazodnak. Ez különösen jó hír azoknak, akik allergiásak lehetnek a szintetikus anyagokra, mivel nem tartalmaznak káros vegyszert.

És tudtad, hogy mivel ezek a szemüvegek kézzel készültek, senki másnak nem lesz ugyanolyan szemüvege, mint a tiéd?

Beszéljen az izgalmas stílusról, miközben bemutatja személyiségét! Igaz – mivel minden egyes fa darab más, az egyes árnyalatok párja és szerkezete is más lesz. Most már nem csak a sör lehet kézműves – hanem már a napszemüveg is az lehet.

A fa egyre növekvő népszerűségével a vállalatok szélesebb körű modelleket és színeket kínálnak. Különböző fák közül választhatnak, köztük dió, tölgy, mahagóni, bükkfa és zebrafa. És ne aggódj az illesztések miatt – minden keretet úgy kezelnek, hogy sima felületet kapjanak.

A fa keretes napszemüvegek polarizál fényszűrős lencsével vannak ellátva. Így kitűnő ajándékötlet lehet utazóknak, sportolóknak egyaránt.

De milyen előnyei is vannak a polarizált lencséknek?

Bár az összes színezett lencsék megszűrik a fényt, a polarizált lencsék különösen hasznosak a vakító fény csökkentésére. A ragyogás akkor történik, amikor a nap sík felületet ér el, és a fény visszatükröződik a szemébe nagyobb mértékben.

A durva vakító fény is káros hatással van az Ön közvetlen látására – a csökkent mélység- és színérzékeléstől egészen az ideiglenes vakságig.

A vakító fény csökkentése a tisztább látásért

A szokásos napszemüveg azt jelenti, hogy miközben a szemét árnyékolja a teljes fény, nincsenek védve a közvetlen tükröződés ellen. A polarizált napszemüveg kifejezetten kiszűri ennek a tükröződésnek a részét, tisztább látást biztosítva, kevesebb szemterheléssel.

Hogyan csökkentik a polarizált lencsék a vakító fényt?

A polarizált napszemüveg lencsék tartalmaznak egy kémiai szűrőt, amely elnyeli a vízszintes fényhullámokat (visszaverődés), miközben lehetővé teszi a függőleges hullámok átjutását (közvetlen fény).

A vízszintesen visszatükröződő fény eltávolításával a polarizált kémiai szűrő kiküszöböli a vakító fényt, de megőrzi a színt, a mélységet és a tisztaságot.

A polarizált lencsék vásárlása garantálja a legmagasabb szintű védelmet a szeméhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük